De titelverdediger fietsend naar de tweede ronde!

Novak Djokovic, 20-voudig grand slam winnaar, zal proberen om zijn 21ste te winnen en zo de achtervolging op Nadal in te zetten. Djokovic heeft geen toernooien gespeeld in de voorbereiding naar Wimbledon toe. Hij speelde vorige week een exhibition wedstrijd waar hij Auger-Aliassime overklaste met een 6-2/6-1 overwinning. Natuurlijk moeten we een exhibition wedstrijd met een korreltje zout nemen, maar toch liet deze match zien dat de Serviër er klaar voor is. Vorig jaar wist hij de titel te winnen, en hij zal er uiteraard alles aan doen om deze titel te verdedigen.

Zijn tegenstander is Kwon. Hij speelde in de voorbereiding naar Wimbledon toe 2 toernooien, maar wist geen 1 match te winnen. Hij verloor in het challenger-toernooi in Surbiton van O’Connell, en in Nederland was Gaston veel te sterk en versloeg de Zuid-Koreaan met 6-2/6-1.

Vorig jaar speelde ze al tegen elkaar op het gravel in Belgrado. Daar eindigde de match op 6-1/6-3 voor Djokovic. We verwachten dat Djokovic Kwon geen enkele kans zal geven, en elke set 1 of 2 keer kan breaken.