Braziliaanse behoudt haar sterke vorm en stoot makkelijk door!

Één van de vrouwen in vorm spelt vandaag haar eerste match op Wimbledon. We hebben het over de Braziliaanse Haddad Maia. Ze won in de voorbereiding naar Wimbledon 2 WTA-toernooien en haalde 1 keer de halve finale. Ze was de sterkste in Nottingham en Birmingham, waar ze knappe overwinningen boekte tegen onder andere Halep, Giorgi, Kvitova en Sakkari. De Braziliaanse lijkt zich zeer goed te voelen op het gras in Engeland, waardoor de verwachtingen van haar toch hoger liggen dan vooraf gedacht.

Haar tegenstander is de Slovaakse Juvan. Voor haar is het grasseizoen geen succes. Ze verloor in Birmingham de eerste ronde tegen nummer 102 van de wereld Davis. De week erna verloor ze wederom haar eerste ronde, maar ditmaal bij een 1-1 stand in sets. Ze moest opgeven wegens een blessure.

In de onderlinge matchen heeft Haddad Maia ook het voordeel. Ze speelden 2 keer tegen elkaar en 2 keer wist Haddad Maia te winnen. We verwachten dat de nummer 29 van de wereld haar goede vorm doortrekt en Juvan geen kans geeft.

Live Betting NL - de #1 op live wedden