Querrey zet zijn reeks verder voor 2.40 keer je inzet!

Querrey lijkt elk grasseizoen uit het niks terug te komen. De Amerikaan serveert natuurlijk zeer goed, maar speelt ook nog verrassend goed tennis. Hij was veel te sterk voor Schwartzman, waar hij 6-1/6-4 tegen won. De nummer 121 van de wereld voelt zich duidelijk goed op het gras, wat zeer belangrijk  op deze ondergrond. Hij heeft al 8 matchen op gras gespeeld dit seizoen, in tegenstelling tot Krajinovic die deze week zijn eerste wedstrijd speelde.

De Serviër won zijn eerste wedstrijd tegen Brooksby met 6-4/6-3,  en verloor maar liefst 2 keer zijn opslag. Dit zal hij zich tegen Querrey niet kunnen permitteren, aangezien hij in de laatste 7 matchen zijn opslag geen 1 keer moest afgeven. Ook als we kijken naar de resultaten op gras in de vorige jaren van Krajinovic, zien we dat gras niet zijn favoriete ondergrond is. Van zijn laatste 9 matchen op gras wist hij er slechts 2 te winnen.

We verwachten dat Querrey te sterk zal zijn voor Krajinovic en zijn opslag wederom niet zal afgeven.