Dimitrov is de baas in Londen en verdubbelt je inzet!

Van de Zandschulp moet het in de tweede ronde opnemen tegen Dimitrov. De Bulgaar versloeg in de eerste ronde de thuisspeler Norrie. Hij verloor de eerste set in de tiebreak, maar vanaf dan was hij veel te sterk voor de Brit. De nummer 22 van de wereld speelde formidabel tennis, waardoor hij de tweede set dan ook met 6-1 wist te winnen. Norrie speelde zeker niet slecht, maar kon gewoonweg niet op tegen het spel van Dimitrov. Zijn enkelhandige backhand ziet er niet alleen fantastisch uit, hij liep maandag als een trein.

Van de Zandschulp daarentegen lijkt zich niet thuis te voelen op het gras. Hij won zijn eerste wedstrijd tegen de nogal onbekende Jubb, nummer 227 van de wereld. Vorige week verloor onze landgenoot in eigen land de eerste ronde tegen Ruusuvuori. Tegen de Fin maakte hij veel te veel onnodige fouten, wat natuurlijk wordt afgestraft op dit niveau. Tegen Dimitrov zal hij deze onnodige fouten zich ook niet kunnen permitteren. Wij verwachten dat Dimitrov zijn goede niveau zal doortrekken en te sterk zal zijn voor Van de Zandschulp.