De thuisspeler kan zijn niveau herhalen en is te sterk voor de Fin!

Vorig jaar pakte Draper al een set tegen Djokovic op Wimbledon. Dit jaar heeft hij al knap de nummer 14 van de wereld uitgeschakeld, namelijk Fritz. De jonge Brit liet goed tennis zien, wat beloond werd met een 6-3/6-2 overwinning. Zijn opslag helpt zeker mee, daarmee kan hij namelijk vaak de rally naar zijn hand zetten. Ook zijn forehand en backhand zagen er zeer solide uit tegen de Amerikaan. Het thuispubliek helpt zeker mee, samen met het gras in eigen land zijn dit de ideale omstandigheden voor hem.

Ruusuuvuori daarentegen heeft het moeilijk op het gras tot nu toe. Hij heeft al wel wat overwinningen behaald, maar had in 2 van zijn 3 matchen in Londen 3 sets nodig. Dit was onder andere het geval tegen Halys en Lopez. De Fin maakt geen geweldige indruk, waardoor wij denken dat dit weleens de eindhalte voor hem kan zijn deze week. Als Draper zijn niveau van maandag kan doortrekken, verwachten wij een overwinning in 2 sets voor de Brit.

Live Betting NL - de #1 op live wedden