Wedtips Malta – San Marino: Gebruikelijke recept levert een mooie odd!

Ronde 4 van de Nations League staat voor de deur en daarin treffen Malta en San Marino elkaar. Opmerkelijk, bij Malta is er een gebruikelijk recept. Wat dat is en de mooiste wedtips bij Malta – San Marino, dat lees je hier!

Doelpunten droogte bij San Marino

San Marino is het land dat uitbundig juicht bij ieder doelpunt. Niet gek, want zo vaak komt het namelijk niet voor dat er een doelpunt wordt gemaakt. Het laatste doelpunt dat gescoord werd is nog niet zo heel lang geleden. De laatste vier wedstrijden op rij wist San Marino echter geen doelpunt meer te scoren. Voor die treffer tegen Litouwen werd er ook vijf wedstrijden niet gescoord door San Marino.

San Marino scoorde de laatste 4 wedstrijden niet

Malta – San Marino H2H

Deze twee landen stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. In 2012 een vriendschappelijk duel en recent, op 05-06-2022, in deze zelfde Nations League. Dat recente duel is het meest representatief. In dat duel wist Malta met 0-2 te winnen. Geen doelpunt voor San Marino en een ruime overwinning voor Malta dus. Kijkend naar de meest recente resultaten van San Marino is dat een resultaat dat voor de hand ligt.

Conclusie en wedtips Malta – San Marino

Welke kant dit ook opgaat, het kan niet anders of Cristiano Ronaldo gaat de nodige aandacht opeisen. De Portugese spits is een absolute wereldster. In clubverband én nationaal. De statistieken zijn verbluffend en Zwitserland is gewaarschuwd na de laatste ontmoeting met Portugal.

  • Malta wint, handicap -1 en San Marino scoort niet (6/10 units) @1.83

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden