Portugal verstevigt koppositie en verdubbelt ruim je inzet

De leider in groep 2, Portugal, is zeer goed begonnen aan hun Nations League campagne. Ze behaalden tot nu toe een 7/9. In hun eerste wedstrijd speelden ze gelijk in en tegen Spanje, het werd 1-1. Daarna begon Portugal hun vorm te vinden en wonnen ze hun 2 volgende matchen in de Nations League. Ze versloegen Zwitserland en Tsjechië voor eigen publiek. Ronaldo & Co wonnen met 4-0 en 2-0 tegen deze landen. Indien Portugal wint zetten ze een goede stap richting groepswinst. Zwitserland is zeer dramatisch begonnen aan hun campagne. In hun 3 matchen hebben ze nog geen enkel punt kunnen behalen en steken ze momenteel op een 0/9. Ze hebben ook maar slechts 1x kunnen scoren en slikten 7 goals in deze 3 matchen. Ook de pandoering van de heenmatch zit waarschijnlijk nog in het achterhoofd waarbij Portugal Zwitserland overklaste en 4-0 won.