Gemakkelijke overwinning voor Turkije!

Turkije maakt de verplaatsing naar Luxemburg. Luxemburg heeft hun zwakke vorm waarbij ze 3 matchen oprij verloren kunnen omzetten naar 2 gewonnen matchen oprij. Er moet wel gezegd worden dat dit tegen matige teams waren zoals Litouwen en Faroe Islands. Turkije heeft hun laatste 2 matchen zeer overtuigend kunnen winnen, tegen de tegenstanders waar Luxemburg ook tegen speelde. Turkije won met 0-6 in Litouwen en versloeg Faroe Islands met 4-0. De Turken scoorden maar liefst in totaal 16 goals in hun 5 laatste matchen waarvan ze 3 matchen wonnen en 2 verloren. Ze verloren hun 2 matchen tegen de toplanden Portugal en Italië. We verwachten dat Turkije de goede vorm zal doorzetten en opnieuw zorgen voor veel goals. Luxemburg zal het zeer moeilijk hebben in voor hun de eerste grote test in deze Nations League campagne.