Doelpuntrijke overwinning!

Nederland neemt het op tegen Polen in hun derde wedstrijd van Nations League. Nederland is zeer overtuigend begonnen met een 6/6. Ze brachten België in de problemen en wonnen maar liefst met 1-4 in het Koning Boudewijnstadion. Ook in Wales, waar Louis Van Gaal koos voor een B-team won Nederland op het nippertje met 1-2 door een late goal van Weghorst. We verwachten dat Van Gaal nu terug voor zijn vaste spelers zal kiezen zoals Depay, Frenkie, etc. Hierdoor zullen ze Polen zeker overklassen zoals België dit ook deed. Het team met als enige echte topper Lewandowski verloor met 6-1 van België. Ondanks de voorsprong slikte de Polen nog maar liefst 6 goals. In de 2de helft zagen we dat Polen het heel moeilijk kreeg en er overal gaten ontstonden tussen de linies. Nederland dat voor eigen publiek speelt zal hier ook proberen gebruik van te maken en zo zorgen voor een doelpuntenfestijn tegen een zwak Polen.