De Denen zetten hun goede vorm door!

De Denen staan opvallend eerste in groep A van de Nations League, waar onder andere ook Wereldkampioen Frankrijk in zit. Denemarken begon zeer goed en pakte 6/6 in hun eerste 2 matchen. Ze gingen winnen in Frankrijk met 1-2 en waren ook in Oostenrijk te sterk, het werd daar ook 1-2 voor de Denen. Door deze 2 opeenvolgende wedstrijden te winnen hebben ze nu een streak van 3 ongeslagen wedstrijden oprij terwijl Kroatië aan een wissel vallende reeks bezig is. De Kroaten konden hun laatste 2 matchen in de Nations League niet winnen. Het speelde 2x thuis en behaalde een 1/6 tijdens deze matchen. Het verloor met 1-2 van Oostenrijk en speelde 1-1 gelijk tegen Frankrijk. We verwachten dat het gepassioneerde Denemarken hun koppositie versterkt en zo een overwinning zal behalen in eigen land tegen Kroatië dat moeite heeft om een goede vorm neer te zetten.