Tsjechië overtuigt met goed voetbal en is niet kansloos tegen Portugal

Vandaag nemen de nummer 1 en 2 van groep A het tegen elkaar op. Portugal ontvangt Tsjechië, beide ploegen zijn met 4 op 6 goed begonnen aan hun campagne in de Nations League. Tsjechië is de laatste tijd overtuigend goed bezig. Dit lieten ze ook op het EK zien waar ze onder andere Nederland uitschakelde. Ze behaalden maar liefst de kwartfinale waarbij ze nipt werden uitgeschakeld door Denemarken met 1-2. Het gebeurde 3x in de laatste 5 matchen dat beide teams scoorden in de matchen van Tsjechië, waarvan de laatste 2x in Nations League. Ze wisten 2x te scoren tegen Spanje en Zwitserland, maar slikte ook goals tegen deze landen. Ook voor Portugal gebeurde het 3x in de laatste 5 matchen dat beide teams scoorden. Ronaldo & Co weten wat scoren is, ze scoorden maar liefst 4x tegen Zwitserland. Toch slikken ze af en toe goals, Spanje, Turkije en Servië (2x) wisten te scoren tegen Portugal in de laatste 5 afgelopen matchen. Hierdoor is er zeker kans dat beide teams zullen scoren en dit verdubbelt bijna je inzet.