Spanje geeft voetballes aan de Zwitsers

Spanje kan een uitstekende zaak doen mits het wint van Zwitserland. Aangezien Tsjechië en Portugal het tegen elkaar opnemen kan Spanje hier optimaal van profiteren. Spanje heeft een overwinning nodig ondanks dat ze aan een goede reeks bezig zijn van 6 ongeslagen matchen oprij. Het won hiervan 4 keer en speelde 2 keer gelijk. Ze speelden gelijk tegen Portugal en Tsjechië in de Nations League en winnen is dus een must om nog kans te maken op groepswinst. Zwitserland is aan een zeer zwakke reeks bezig, ze verloren maar liefst 3x en konden maar 1x winnen in hun afgelopen 5 matchen. De Zwitsers hebben nog geen enkele match kunnen winnen in de Nations League. Ze verloren met 2-1 tegen Tsjechië en gingen met zware cijfers onderuit in Portugal. Ronaldo & Co zorgden voor een 4-0 overwinning tegen Zwitserland. We verwachten dat Spanje deze keer wel de overwinning zal binnenhalen met hun goede voetbal.