Haaland is on fire en zorgt voor ruim bijna 5 keer je inzet!

De nieuwe spits van Manchester City is aan een mooie reeks doelpunten bezig voor zijn thuisland. Noorwegen is aan een ongeslagen reeks bezig van 4 matchen. Ze wonnen hun laatste 4 matchen en mogen Haaland hier toch wel voor bedanken. De Noorse spits zorgt met zijn doelpunten vaak voor de beslissing. De nog maar 21 jarige spits heeft in zijn afgelopen 4 matchen voor Noorwegen maar liefst 6x gescoord. Hij scoorde in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovakije en Armenië. Tegen Slovakije wist hij 2x te scoren en tegen Armenië 1x. Ook in de Nations League is Haaland goed bezig. Tegen Servië wist hij met zijn doelpunt de wedstrijd te beslissen, het werd 0-1 voor Noorwegen. Ook afgelopen zondag wist hij Noorwegen naar de overwinning te schieten met zijn 2 doelpunten. Noorwegen won in Zweden met 1-2. Vandaag staat er een thuismatch op het programma tegen het matige Slovenië. Slovenië slikte in hun afgelopen 2 matchen maar liefst 6 goals, hierdoor zijn 2 goals van Haaland zeker niet onmogelijk tegen Slovenië

Live Betting NL - de #1 op live wedden