Bergwijn in bloedvorm zet Nederland weer op voorsprong!

Vanavond staat de 2de match op het programma voor de Nederlanders. Nederland neemt het op tegen Wales, dat 3 dagen geleden zich nog kwalificeerde voor het WK 2022. Louis Van Gaal kan rekenen op goalgetter Steven Bergwijn. De spits is meer en meer belangrijk aan het worden voor Nederland. Zo scoorde hij de openingsgoal tegen Noorwegen tijdens hun laatste match voor de kwalificaties van het WK. Hij zette zijn vorm verder en was ook trefzeker in de vriendschappelijke matchen tegen Denemarken en Duitsland. Hij scoorde maar liefst 2x tegen Denemarken en zorgde voor een gelijkspel tegen Duitsland. Zo laat Bergwijn zien dat hij niet alleen kan scoren tegen de kleinere landen maar ook tegen de grotere landen. Dit bewees hij afgelopen vrijdag nogmaals door te scoren in de Derby der Lage Landen, waar hij de openingstreffer scoorde tegen België. Een goal tegen Wales dat misschien gaat roteren omwille van hun drukke schema, is dus zeker niet onmogelijk.