België opzoek stabiliteit in de verdediging

Vanavond moet België het opnemen tegen Polen. Zoals we hebben kunnen zien staat België verdedigend zeer zwak. Het slikte maar liefst 4 goals tegen Nederland. Trainer Martinez zal verschillende opties proberen in de verdediging in de komende matchen, hierdoor zal er ongetwijfeld gebrek zijn aan stabiliteit in de verdedigen. Dit konden we ook zien aan de afgelopen resultaten van België. Het kwam maar liefst 5x voor dat beide teams hadden gescoord in de afgelopen 6 matchen die België heeft gespeeld. Tegen Lewandowski& Co zal de verdediging van België het zeer moeilijk hebben. Polen heeft hun afgelopen 2 matchen kunnen winnen waarbij ze minstens 2x scoorden. Ook Polen heeft het moeilijk vanachter, in hun afgelopen 5 matchen kwam het maar liefst 4x voor dat beide teams hadden gescoord. Hierdoor verwachten we een wedstrijd waarbij België opzoek gaat naar de overwinning, maar toch de kans heeft om 1 goaltje te slikken tegen Lewandowski & Co omwille van de vernieuwde verdediging.