Het gras in Rosmalen zorgt voor lange sets bij Ivashka!

Ivashka neemt het vandaag in de eerste ronde op tegen McDonald. Voor deze wedstrijd kiezen we voor de bet ‘over 0.5 tiebreak’. Het ATP-toernooi in Nederland wordt op gras gespeeld. Deze ondergrond zorgt ervoor dat de bal veel sneller gaat. Serve-volley is bijvoorbeeld een tactiek die zeer efficiënt is op het gras. Met Ivashka en McDonald zien we 2 mensen die prima kunnen serveren, waardoor we verwachten dat ze niet teveel problemen zullen hebben met hun eigen opslag. Gisteren zagen we het ook bij het duel tussen Otte en Altmeier, een goede service kan heel veel doen, daar werd het 7-6/7-6 voor Otte.

Beide heren hebben al 5 keer tegen elkaar gespeeld, waarvan 3 keer Ivashka won, en 2 keer McDonald. Ze zijn dus zeker aan elkaar gewaagd, waardoor we verwachten dat er op deze ondergrond zeker 1 tiebreak zal plaatsvinden. Aangezien ze aan elkaar gewaagd zijn, bestaat er ook een kans dat er 3 sets gespeeld zullen worden, wanneer dit het geval is zijn er 3 kansen op een tiebreak. We vinden deze odd te hoog om te laten liggen.