Wedtips Portugal – Zwitserland: hoge odds voor topscorer van Europa!

Vandaag, 5 juni 2022, start ronde 2 van de Nations League. Op het programma onder andere het treffen tussen Portugal en Zwitserland. Eerstgenoemde startte uitstekend in de groepsfase. Voor de Tsjechen verliep het minder fortuinlijk. Grote kans dat aan Portugese kant de topscorer van Europa vandaag wel in actie komt. Dit zijn de mooiste wedtips bij Portugal – Zwitserland.

Portugal – Zwitserland

Het duel tussen Portugal en Zwitserland staat om 20:45 op het programma. In dit duel gaan de Portugezen proberen om het puntenaantal naar vier te brengen, terwijl Zwitserland van de nul probeert te komen.

Portugal speelde in het eerste duel tegen Spanje. Een lastige tegenstander, waar vooraf getekend zou zijn voor een gelijkspel. De wedstrijd ging, ondanks het overwicht in balbezit van Spanje, gelijk op. Alvaro Morata opende de score voor Spanje, waarna Ricardo Horta de gelijkmaker produceerde. Zwitserland opende tegen Tsjechië, waartegen werd verloren met 2-1. Kansen waren er in overvloed, voor beide partijen, maar uiteindelijk trokken de Tsjechen aan het langste eind.

Europa’s internationaal topscorer Cristiano Ronaldo

Tegen Spanje begon hij op de bank, maar de kans is groot dat Europa’s internationaal topscorer tegen Zwitserland wel aan de aftrap verschijnt. Cristiano Ronaldo scoorde al 115 doelpunten voor zijn land. Daarmee laat de spits de concurrentie ver achter zich. Eerstvolgende op het lijstje is Ali Daei die 109 doelpunten maakte voor Iran.

Cristiano Ronaldo is internationaal topscorer met 115 doelpunten

Portugal – Zwitserland H2H

Portugal en Zwitserland zijn geen onbekenden van elkaar. Sinds 1938 stonden deze landen 13 keer tegenover elkaar. Op basis van het laatste duel kunnen we stellen dat Cristiano Ronaldo het niet erg vind om Zwitserland te treffen. De Portugese topschutter scoorde maar liefst drie keer. De een nog mooier dan de ander!

Conclusie en wedtips Portugal – Zwitserland

Welke kant dit ook opgaat, het kan niet anders of Cristiano Ronaldo gaat de nodige aandacht opeisen. De Portugese spits is een absolute wereldster. In clubverband én nationaal. De statistieken zijn verbluffend en Zwitserland is gewaarschuwd na de laatste ontmoeting met Portugal.

  • Cristiano Ronaldo scoort (5/10 units) @2.12

Meer tips lezen? 👇