Wedtips Armenië – Ierland: temperaturen tot 34 graden, zo profiteer je!

De Nations League is van start gegaan en het is duidelijk dat het om details draait. Hoeveel geeft een ploeg om deze veredelde oefenpotjes – België ging hard onderuit tegen Nederland – wie spelen er en wat zijn de omstandigheden? Dat laatste is belangrijk voor de wedtips bij Armenië – Ierland.

Temperaturen kunnen oplopen tot 34 graden

De wedstrijd tussen Armenië en Ierland worden afgewerkt in Armenië. De omstandigheden in dat land zijn niet ideaal om in te voetballen. De Armeniërs vinden het geen probleem, maar Ierland krijgt het er lastiger mee. De temperaturen kunnen op deze dag namelijk oplopen tot wel 34 graden. Niet bepaald iets dat de Ieren gewend zijn.

“We have to get ourselves ready and take the elements on.”, aldus de hoofdcoach van Ierland.

Armenië – Ierland H2H

Twee keer eerder stonden deze landen tegenover elkaar. Beide ontmoetingen vonden plaats in de kwalificatiefase van de Europa League. In beide wedstrijden bleek Ierland de sterkste, maar destijds werd er weinig gescoord. In Armenië kwamen de Ieren in die wedstrijd slechts tot 1 doelpunt. 

De kans op regen is nog slechts 11%

Conclusie en wedtips Armenië – Ierland

De omstandigheden zijn dus niet bepaald ideaal in Armenië voor de Ieren. Met temperaturen tot 34 graden wordt het een zware opgave voor de spelers van Stephen Kenny. Dat betekent dat de spelers slim moeten omspringen met hun energie. Op spektakel hoeven we dus niet te rekenen. Ook voorgaande edities onderstrepen dit.

  • Minder dan 2.5 doelpunten (6/10 units) @1.60
  • Minder dan 1.5 doelpunten (3/10 units) @2.90

Meer tips lezen? 👇