The Three Lions herhalen hun vorige prestatie in Hongarije!

De selectie van Engeland is ijzersterk. Met spelers zoals Kane, Foden en Sterling beschikt Southgate over enorm veel kwaliteit. De resultaten van de Engelsen zijn ook zeer goed. Ze slikken weinig goals, en wisten in hun laatste 14 wedstrijden steeds te scoren. Hongarije daarentegen krijgt tegen de ‘grotere’ landen wel makkelijk goals tegen. Beide ploegen speelden in 2021 2 keer tegen elkaar, waarvan het laatste duel op 1-1 eindigde. In de eerste wedstrijd tegen elkaar was Engeland duidelijk te sterk, die match eindigde dan ook in 0-4. Als we kijken naar de oefenmatchen die de ploegen in maart speelden, zien we toch dat Engeland in een betere vorm verkeerd. Ze wonnen met 2-1 van Zwitserland, en 3 dagen later waren ze met 3-0 te sterk voor Ivoorkust. Hongarije verloor de eerste oefenmatch tegen Servië, maar herstelden zich 3 dagen later met een overwinning tegen Noord-Ierland. We verwachten dat het kwaliteitsverschil te groot zal zijn en dat Engeland vanaf het begin door zal drukken om zo goed te starten in de Nations League. De -1 handicap betekent dat Engeland met 2 goals verschil moet winnen.