Underdog zorgt voor kraker tegen Ruud!

Vandaag staan de eerste halve finales op het programma. Ruud neemt het op tegen de nummer 23 van de wereld Cilic. Casper Ruud heeft zijn matige prestatie in 1/16de finale tegen Sonego helemaal kunnen rechtzetten naar momenteel een goede vorm. Hij versloeg in de 4de ronde de Pool Hurkacz die op dat moment nog geen enkele set had verloren in Parijs. De Noor won in 4 sets met 6-2/6-3/3-6/6-3. Casper Ruud overklaste de Pool met indrukwekkend tennis. In de kwartfinale moest hij tegen Holger Rune, die ervoor zorgde dat Tsitsipas werd uitgeschakeld op het Grand Slam toernooi. Ook de Deen verloor nog geen enkele set voor de match tegen Ruud. De nummer 8 van de wereld bracht hier verandering in en was met 6-1/4-6/7-6/6-3 te sterk voor het jonge talent uit Denemarken. Ruud kon zijn goede vorm voorzetten en we verwachten dat hij dit ook zal doen in de halve finale van Roland Garros.

Marin Cilic is verrassend goed bezig in Parijs. De Kroaat heeft al grote namen uitgeschakeld op Roland Garros en is momenteel de underdog van het toernooi. Zo versloeg Cilic onderweg naar de halve finale niemand minder Medvedev en Rublev, respectievelijk nummer 2 en 7 van de wereld. De veteraan uit Kroaat gaf Medvedev geen enkele kans en won maar liefst met 6-2/6-3/6-2. Tegen de andere Rus had Cilic het moeilijker, hij won uiteindelijk in de laatste set de super tiebreak waardoor de match eindigde op een 5-7/6-3/6-4/3-6/7-6 voor de Kroaat. Cilic staat verdienstelijk in de halve finale door het indrukwekkende tennis dat hij speelt. Hij neemt tijdens de rally’s vooral het initiatief waardoor hij het spel kan maken en veel winners produceert.

Live Betting NL - de #1 op live wedden