Duo Mbappé – Benzema bezorgen Frankrijk de overwinning!

Frankrijk mag het vandaag in eigen land opnemen tegen Denemarken. De ploeg van Deschamps is voortreffelijk bezig. Ze wonnen hun laatste 7 matchen. In die 7 winstmatchen, wonnen ze onder andere tegen België en Spanje, waardoor ze de Nations League wonnen. Ze zijn dan ook terecht favoriet voor de match tegen Denemarken. Ook gezien de kwaliteit in de selectie is Frankrijk de terechte favoriet. Met spelers zoals Mbappé en Benzema heb je s ’werelds beste in je selectie zitten.

250 EURO CASINOBONUS BESCHIKBAAR


Denemarken was ook aan een goede reeks bezig, ze wonnen 7 van hun laatste 9 matchen. Deze goede vorm is nu een beetje weg, omdat ze 2 van hun laatste 3 matchen verloren. Ze verloren 2-0 tegen Schotland en 4-2 tegen Nederland.

Als we puur naar de kwaliteit van de selecties kijken, zou dit een uitgemaakte zaak moeten zijn. Het thuisvoordeel speelt ook nog is in het voordeel van de Fransen, waardoor wij denken dat ze de overwinning over de streep zullen trekken. Met Mbappé en Benzema in je ploeg is er bijna een garantie op goals.