Derby der lage landen wordt een match met hoge verwachtingen!

Vandaag staat na een lange tijd terug de derby der lage landen op het programma. Nederland versus België, een match die altijd hoge verwachtingen heeft. Beide teams konden in hun laatste 4 matchen 2x winnen en 2x gelijkspelen. Het kwam maar liefst 5x voor dat beide teams scoorden in de afgelopen 6 matchen van België.

TOT 250 EURO WELKOMSTBONUS BESCHIKBAAR


Dit kan zijn door de vernieuwde verdediging van België. België kan niet rekenen op de vaste doelman Courtois, die in de Champions League finale nog man of the match was. Thibaut Courtois kampt met een blessure en is dus niet fit. België kan wel rekenen op spelers die een goal kunnen maken zoals De Bruyne, Lukaku etc. Voor Nederland kwam het 3x voor dat beide teams scoorden in de afgelopen 6 matchen. Nederland scoorde in hun afgelopen 3 matchen maar liefst 7x waarvan 4 tegen Duitsland. Coach Van Gaal heeft een fitte kern en kan dus beschikken over zijn beste spelers. We verwachten een match waarbij beide teams hun aanvallend spel wil brengen en waardoor het zeker en vast mogelijk is op een doelpuntenfestijn.