De verrassing van het toernooi maakt het Gauff lastig

Vandaag staan de eerste halve finales op het programma in Parijs. De Italiaanse Trevisan neemt het op tegen Gauff. Trevisan is aan een verassend goed toernooi bezig. Tot de kwartfinales verloor ze nog geen enkele set. De eerste set die ze op Roland Garros verloor was tegen de nummer 18 van de wereld Fernandez. Ze verloor de set doormiddel van een tiebreak. De match eindigde op een 6-2/6-7/6-3 voor de Italiaanse. Trevisan speelt zeer constant en goed tennis. Na de toernooiwinst in Rabat heeft ze haar goede vorm kunnen voortzetten en staat ze momenteel in de halve finale op het Grand Slam toernooi. De nummer 59 van de wereld zal zeker en vast een waardige tegenstander zijn voor favoriet Coco Gauff.

De nog maar 18 jarige staat zeer dicht bij haar eerste Grand Slam finale. De Amerikaanse is misschien wel een van de sensaties van het toernooi. Gauff speelt zeer overtuigend en dit is dan ook te zien aan haar resultaten. Ze versloeg haar tegenstanders telkens in 2 sets en heeft zo nog geen enkele set verloren op Roland Garros. Tijdens haar parcours versloeg ze toch wel bekende namen zoals Mertens, Kanepi en haar landgenoot Stephens. Tegen Stephens nam Gauff vaak het initiatief, wat zeer goed uitpakte. Ze won uiteindelijk met 7-5/6-2 van Stephens.

We verwachten een aangename match waarbij beide speelsters hun vorm voortzetten en er een spannende match van zullen maken. Hierdoor is het zeker mogelijk dat er veel games zullen vallen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden