De Poolse nummer 1 is oppermachtig in de Franse hoofdstad!

Vandaag speelt de uitgesproken favoriet bij de dames haar halve finale. Swiatek neemt het op tegen de Russische Kasatkina. Swiatek heeft ondertussen 33 matche na elkaar gewonnen, bizarre cijfers. Wij verwachten dat ze nog wel even doorgaat met winnen. De Poolse speelt ongelofelijk goed tennis, waarmee ze vaak heel overtuigend wint. In de kwartfinale was ze met 6-3/6-2 duidelijk te sterk voor de nummer 11 van de wereld Pegula.

Ook Kasatkina is aan een zeer goed parcours bezig. De Russische moest dit toernooi nog geen set afgeven. Ze speelt goed, maar wint haar matchen vooral door de zeer goede verdediging. Dit zal ze ongetwijfeld tegen Swiatek weer moeten doen, alleen wij denken dat dit niet genoeg gaat zijn.

Beide dames speelde dit jaar al 3 keer tegen elkaar. Swiatek won ze alle 3 met 2-0 in sets. Ze won de matchen ook zeer overtuigend, in Australië werd het 6-2/6-3, in Dubai 6-1/6-2 en in Doha 6-3/6-0. In de vorm waarin de nummer 1 van de wereld momenteel verkeerd, lijkt niemand opgewassen tegen haar. We verwachten dat Swiatek dit goede spel weer zal laten zien en dat Kasatkina weinig games weet te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden