Messi & Co zetten hun ongeslagen reeks voort

Vandaag staat voor het eerst een wedstrijd in een nieuwe competitie op het programma, namelijk de winnaar van de Copa America tegen de winnaar van het Europees kampioenschap oftewel de Finalissima. Argentinië neemt het op tegen Italië. Na het winnen van het EK 2021 is Italië bergaf gegaan. Zo kon het team van Mancini zich namelijk niet kwalificeren voor het WK 2022, na een verlies tegen Macedonië. Italië verloor met 0-1 tegen het kleine Macedonië. De Italianen konden zelfs maar één keer winnen in hun 4 laatste interlandmatchen, terwijl Argentinië aan een ongeslagen reeks bezig is van maar liefst 31 matchen! Dit zijn zeer indrukwekkende cijfers voor Messi & Co. Argentinië heeft in hun laatste 10 wedstrijden maar slechts 2 doelpunten tegen gehad en staat zo defensief zeer sterk. We verwachten dat de Argentijnen deze reeks verder zullen zetten. Bij draw no bet zal de bet ongeldig zijn als het een gelijkspel wordt.