De ervaren Kroaat haalt zijn beste tennis opnieuw boven en verdubbelt ruim je inzet!

Één van de kwartfinales leek een Russische ontmoeting te worden tussen Rublev en Medvedev, maar daar stak Cilic maandag een stokje voor. Hij speelde zoals hij zelf zei misschien wel de beste match uit zijn leven. Dit was dan ook te zien aan de uitslag, de match eindigde in een 6-2/6-3/6-2 overwinning voor de Kroaat. Hij speelde ongelofelijk tennis, en gaf Medvedev eigenlijk geen kansen. Ook tegen de Franse Simon speelde Cilic al zeer goed tennis, die match won hij met 6-0/6-3/6-2.

Rublev speelt wisselvallig dit toernooi. Hij moest tot nu toe al elke match een set afgeven. Vorige wedstrijd verloor hij de eerste set met 6-1 van Sinner, maar won uiteindelijk de match vanwege een opgave van de Italiaan op een 1-1 stand. De Rus lijkt niet in zijn beste vorm te verkeren, in tegenstelling tot Cilic. Als de nummer 7 van de wereld wilt winnen, zal hij zijn niveau toch serieus moeten opkrikken. Cilic leek maandag namelijk onklopbaar.

Het laatste duel tussen beide heren was begin dit jaar op de Australian Open en eindigde in een 3-1 overwinning voor Cilic. We vinden de odd voor Cilic zeer hoog, waardoor we het zeker de moeite waard vinden. Als hij zijn vorm van afgelopen maandag kan evenaren, zien we hem altijd winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden