Toekomstige nummer 1 speelt Zverev opnieuw helemaal weg!

Alexander Zverev heeft nog niet kunnen overtuigen op het toernooi. Ondanks de makkelijke zege in de eerste ronde tegen Ofner, had de Duitser het zeer lastig in de 2de ronde tegen Baez. Na het verliezen van de eerste 2 sets en het overleven van een matchpunt kon Zverev de match uiteindelijk nog winnen. Daarna won Zverev 2x met 3-0, maar hierbij speelde hij niet super. De Duister zit momenteel niet in een heel goede vorm en zal het lastig hebben tegen Alcarez als hij niet beter gaat presteren. De nummer 3 van de wereld verloor begin het laatste onderlinge duel tegen Alcarez.

Carlos Alcarez is aan een fenomenaal parcours bezig. In de voorbereiding naat Roland Garros won hij 2 ATP toernooien op rij. In de finale op het ATP toernooi in Barcelona versloeg hij zijn landgenoot Carreno Busta met 6-3/6-2.  Nog geen week later begon het ATP Masters 1000 toernooi in Madrid. Hij versloeg op weg naar de finale onder andere Nadal en Djokovic en in de finale zelf won hij van de Duitser Zverev. Hij speelde Zverev helemaal weg en het werd 6-3/6-1 voor de Spanjaard. Vandaag ontmoet hij opnieuw de Duitser in de kwartfinale op het Grand Slam toernooi. De nog maar 19 jarige Alcarez won zijn 2 laatste matchen op Roland Garros met 3-0. Hij was duidelijk te sterk voor Korda en Khacanov, respectievelijk nummer 30 en 25 van de wereld.

Live Betting NL - de #1 op live wedden