Spannende wedstrijd in Amerikaans onderonsje

Vandaag staan de eerste kwartfinales op het programma. Cori Gauff neemt het op tegen haar landgenoot Stephens. Gauff is schitterend bezig op Roland Garros, ze verloor nog geen enkele set tot nu toe. De Amerikaanse speelt momenteel zeer goed, wat ook te zien is aan haar uitslagen. Ze won elke match met overtuigende cijfers en was te sterk voor onder andere Kanepi en Mertens. Ze versloeg Kanepi met 6-3/6-4, vervolgens won ze met maar liefst 6-4/6-0 van Elise Mertens. De nog maar 18 jarige Amerikaanse zal in de kwartfinale haar eerste grote test hebben in Parijs, maar we verwachten dat ze er klaar voor zal zijn.

De meer ervaren Stephens zal haar goede niveau moeten blijven aanhalen om Gauff het zeer lastig te maken. De 29 jarige had het moeilijk in het begin van het toernooi. Ze won haar openingsmatch met 5-7/6-4/6-2. Ook in haar 2de match had ze 3 sets nodig om te winnen van haar tegenstander. De 2 volgende wedstrijden wist ze wel overtuigend te winnen. Ze won 2x 2-0 van Parry en Teichmann. Al moet er wel gezegd worden dat Teichman last had van haar blessure. De Amerikaanse won voor Roland Garros nog geen enkele match op het gravel dit seizoen en heeft zo haar nieuwe en goede vorm te pakken. Zo staat ze nu knap in de kwartfinale van Roland Garros. We verwachten dat er sowieso 1 lange set bij zal zijn. Als we een winnaar moeten aanduiden gaan we voor de jonge kracht, namelijk Gauff.

Live Betting NL - de #1 op live wedden