Fernandez op weg naar een nieuwe Grand Slam finale!

Misschien wel de verrassing van het toernooi, de Italiaanse Trevisan. Vooraf had waarschijnlijk niemand haar in de kwartfinale verwacht. De nummer 59 van de wereld is normaal helemaal niet zo goed, maar vanaf midden mei zijn haar resultaten zeer goed. Ze veroverde de titel van het WTA-toernooi in Rabat, door onder andere Muguruza te verslaan. In de Franse hoofdstad verloor ze nog geen enkele set. Bij haar prestatie deze grand slam moeten we wel een kanttekening maken, haar op papier moeilijkste tegenstander staat op de WTA ranking op plaats 47. Dit was Sasnovich, die ze met 7-6/7-5 versloeg.

De Canadese Fernandez daarentegen heeft al veel lastige tegenstanders gehad dit toernooi. Ze moest het al opnemen tegen zowel Bencic als Anisimova. Toch 2 speelsters die zeer goed in vorm zijn. De nog maar 19-jarige haalt een goed niveau, wat natuurlijk nodig is als je tegen zulke speelsters uitkomt. De nummer 18 van de wereld haalde afgelopen zomer nog de finale van de US Open, ze heeft dus al bewezen dat ze een grand slam finale kan halen.

We verwachten dat Fernandez haar goede niveau zal doortrekken en kwalitatief te sterk zal zijn voor Trevisan. We kiezen voor de game handicap, omdat dit ook nog goed mogelijk is wanneer er 3 sets gespeeld worden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden