Verdubbel je inzet met deze tenniskraker!

Vandaag staat er een heel mooie match op het programma. Rublev neemt het op tegen Sinner, respectievelijk de nummers 7 en 12 van de wereld. Beide heren staan terecht in de 8ste finale, al moet er gezegd worden dat ze beide toch wat problemen hadden. Rublev moest in alle 3 zijn matchen een set afstaan. Tegen Garin was het misschien te verwachten, maar tegen Kwon en Delbonis mag je toch een 3-0 overwinning verwachten.

Ook Sinner heeft problemen gehad. Hij won weliswaar 2 keer 3-0 in sets, maar had in zijn vorige wedstrijd tegen McDonald makkelijk de 2de set kunnen verliezen, hier had de Amerikaan 10 setpunten. In de ronde ervoor was Sinner te sterk voor Carballes Baena, nadat hij de eerste set verloor.

Beide heren spelen goed tennis, maar kunnen ook makkelijk een set minder spelen. In de 3 keer dat ze tegen elkaar hebben gespeeld, viel er in 1 match een tiebreak, 1 match eindigde in 3 sets, en de laatste match was al na 3 games klaar vanwege een opgave. Het belooft dus een lange strijd te worden, waarin we toch zeker 4 sets mogen verwachten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden