Pak 4 keer je inzet op Roland Garros!

Cilic mag het opnemen tegen de nummer 2 van de wereld, namelijk Medvedev. De Kroaat is aan een zeer goed toernooi bezig. In de eerste ronde verloor hij slechts 3 games, het was weliswaar tegen de nummer 262 van de wereld, maar toch een zeer goede prestatie. In de 2de ronde versloeg hij de Hongaar Fuscovic met 3-1 in sets. Ook afgelopen zaterdag was hij te sterk voor zijn tegenstander. De thuisspeler Simon kreeg tennisles van de nummer 23 van de wereld, met momenten leek Cilic onklopbaar.

Ook Medvedev is aan een zeer sterk toernooi bezig, waarin hij nog geen set verloor. Tegen Kecmanovic kwam de Rus geen moment in de problemen. Hij won de partij met 6-2/6-4/6-2 en liet heel goed tennis zien. Ditzelfde goede spel zal hij nodig hebben tegen Cilic, al is Medvedev natuurlijk wel de favoriet.

We kiezen ervoor om deze keer een correcte score te tippen. We verwachten dat Cilic zijn goede spel kan doortrekken en het Medvedev echt wel moeilijk kan maken. Toch denken we dat Medvedev alles uit de kast haalt en Cilic naar huis zal sturen. Een 3-1 score lijkt ons dus zeer goed mogelijk. Je zou ook kunnen kiezen om bijvoorbeeld over 34.5 games te spelen aan 1.73.