Krajinovic maakt het Auger-Aliassime zeer lastig!

Een interessant duel vandaag tussen Auger-Aliassime en Krajinovic. In principe moet de Canadees dit winnen, maar hij is nog niet super bezig in Frankrijk. Hij kwam in de eerste ronde met de schrik vrij, nadat hij 2-0 in sets achter kwam tegen Varillas. In de 2de ronde wist hij wel 3-0 te winnen, maar met Ugo Carabelli (ATP 155) was dit ook een zeer haalbare kaart.

De vorm van Krajinovic zit goed de laatste weken. Hij versloeg in Rome Tiafoe en Rublev, waarna hij werd uitgeschakeld door Sinner. Met name de overwinning tegen Rublev was zeer knap. Deze grand slam is hij ook goed bezig. In de eerste ronde was hij te sterk voor Opelka, die versloeg hij met 7-6/6-2/6-3.

Beide heren speelden al 5 keer tegen elkaar. In 3 van die 5 duels speelden ze 3 sets (dit was niet op grand slams). Ze zijn dus gewend aan lange matchen wanneer ze elkaar ontmoeten. We verwachten dat Auger-Aliassime zal winnen, maar dat de Serviër toch 1 set zal weten te winnen. Deze lijn zou in 4 sets wel moeten lukken. We denken ook dat er minstens 1 set zeer close zal zijn, die uiteindelijk zal eindigen in een tiebreak.