De Amerikaanse servicebot speelt weer een lange wedstrijd!

De meeste zullen het spel van Isner wel kennen, het is namelijk zoals sommige zeggen een servicebot. Dit zorgt er uiteraard voor dat hij vaak wedstrijden speelt met veel games. Dit was ook het geval bij zijn eerste 2 wedstrijden dit toernooi. Hij won 2 keer 3-1, zijn eerste match eindigde in 7-6/4-6/7-6/7-6, maar liefst 49 games in 4 sets. Zijn 2de wedstrijd eindigde in 6-4/6-4/3-6/7-6, in dit duel waren er dus 42 games.

Zapata Miralles heeft velen verrast door de de nummer 14 van de wereld, namelijk Fritz te verslaan met 3-1. Een knappe prestatie, waardoor we verwachten dat hij het Isner ook wel eens heel moeilijk kan maken. De Spanjaard is een echte gravelspeler, in tegenstelling tot Isner. Het spel van de Amerikaan werkt veel minder goed op het gravel dan op hardcourt. We verwachten dat het minstens 4 sets zullen worden. Door Isner zijn service kunnen we er bijna zeker van zijn dat er minstens 1, maar misschien zelfs meerdere tiebreaks zullen zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden