Sonego bevestigd zijn goede vorm en verdubbelt bijna je inzet!

Vandaag staat het affiche Sousa tegen Sonego op het programma. De eerste ronde was voor Sousa zeer lastig. Hij won 3-2 tegen de Taiwanese Tseng. Sonego kan terugkijken op een heel makkelijke eerste ronde. Hij versloeg de Pool Gojowcyk met 6-2/6-2/6-1. De nummer 3 van Italië verloor begin deze maand in Rome 7-6/3-6/6-3 tegen Shapovalov, die later in datzelfde toernooi Nadal uitschakelde. Zeker geen blamage dus. Sousa wist in Rome het hoofdtoernooi niet te halen. Hij strandde in de kwalificaties op de Argentijnse Cerundolo. In Genève speelde Sousa wel een zeer goed toernooi. Hij haalde de finale, al zagen we daar niet veel van terug in zijn eerste match deze week op de grand slam.

Het laatste onderlinge duel tussen beide heren dateert van 2019. Toen was Sonego in 2 sets te sterk voor Sousa. We verwachten dat Sonego zijn goede vorm van de eerste ronde zal doortrekken en te weer te sterk zal zijn voor Sousa. We kiezen voor een game handicap, omdat dit ook goed mogelijk is in 4 of zelfs 5 sets.

Live Betting NL - de #1 op live wedden