Ivashka gaat strijdend ten onder!

In de tweede ronde van Roland Garros neemt Garin het op tegen Ivashka. Beide heren wisten hun eerste ronde met 3-1 in sets te winnen. Waar Ivashka was te sterk voor Paire, was Garin te sterk voor Paul. Er werd dus in beide partijen 3 sets gespeeld. Wij verwachten dat dit vandaag weer het geval zal zijn. De vorm van Garin is de laatste tijd terug beter. Hij haalde begin deze maand in Rome de kwartfinale, waar hij verloor tegen Zverev. Ivashka zijn vorm is niet geweldig, al schakelde hij vorige week in Genève wel Shapovalov uit. Ook maakt hij het in de matchen die hij verloor er altijd een lange strijd van.

Garin is de favoriet in deze match, maar we verwachten wel dat Ivashka er een lange strijd van maakt. Als we kijken naar de resultaten van Roland Garros vorig jaar, zien we dat Garin 3 keer minstens 4 sets speelde. In zijn 4de match werd hij in 3 sets uitgeschakeld door Medvedev.