Tabilo start overtuigend en verdubbelt je inzet!

Tabilo is aan een redelijk seizoen bezig. De Chileen speelde begin dit jaar een ATP- finale in Argentinië. Om in die finale te komen, moest hij voorbij Taberner, Baez en Schwartzman. Het was dus een zeer knappe prestatie. Vorige maand versloeg hij onder andere Giron en Garin, wat toch 2 prima spelers zijn. Hij speelde 2 Challengers, waar hij de finale, en de halve finale bereikte.

Zijn tegenstander van vandaag is Gojo. Voor velen waarschijnlijk een onbekende naam, wat logisch is aangezien hij 222ste van de wereld staat. Hij is dit jaar 1 keer actief geweest op een ATP-toernooi, maar daar verloor hij zijn eerste ronde gelijk tegen Coppejans. Voor de rest speelt de Kroaat vooral Challengers. De vorm van deze man is ook niet super. Voordat hij in Parijs begon, wist hij slechts 6 van zijn laatste 9 matchen te winnen.

We verwachten dat Tabilo een niveau hoger speelt dan Gojo, en de overwinning makkelijk over de streep trekt. De notering voor een 3-0 overwinning is 2.75, zeer hoog dus. Wij kiezen met -5.5 games voor iets meer zekerheid.