Molcan trekt zijn goede vorm door!

Molcan en Coria kennen elkaar. Vorige week was er nog een ontmoeting tussen beide heren in Lyon. Dat duel eindigde op een 6-3/6-2 overwinning voor Molcan. De Slovaak schakelde erna ook nog De Minaur uit in de halve finale, waarna Norrie in 3 sets te sterk was. De vorm van Molcan zit dus goed, hij speelt uitstekend en kan het momenteel afmaken. Eerder dit jaar bereikte hij ook al de finale in Marrakech. Om daar te komen schakelde hij onder andere Auger-Aliassime en Van de Zandschulp uit.

Zijn tegenstander is dus zoals gezegd Coria. De Argentijn wist van zijn laatste 8 matchen er slechts 3 te winnen. Al moet wel gezegd worden dat hij vorige week knap Carreno- Busta uitschakelde. Toch heeft de Argentijn soms moeilijkheden met op papier toch geen ongelofelijke spelers. Zo verloor hij tegen in de kwalificatie in Rome tegen de Pool Majchrzak. Ook verloor hij in Portugal 2-0 tegen Zapata Miralles.

Als Molcan zijn goede vorm kan doorzetten, verwachten we een simpele overwinning. Hij speelt momenteel zeer goed, en we verwachten dus dat Coria hier niet aan kan tippen. De bet is goed wanneer Molcan 3-0 of 3-1 wint.