Kecmanovic verplettert zijn tegenstander!

Kecmanovic is aan een goed seizoen bezig. Hij versloeg onder andere al Berretini, Auger- Aliassime, Fritz, en Cilic. We moeten wel een kanttekening maken, dit was steeds op hardcourt. Maar ook op het gravel won hij tegen prima tegenstanders, zoals bijvoorbeeld Sonego en Basilashvili. Eerder deze maand verloor hij heel nipt tegen Schwartzman, en speelde hij een tiebreak tegen Nadal.

Voor velen zal Etcheverry geen bekende naam zijn. Dit is ook logisch, aangezien hij vooral actief is op Challengers. Hij was dit jaar 4 keer actief op een ATP- toernooi. 3 keer geraakte hij niet verder dan de eerste ronde, de andere keer bereikte hij zelfs niet eens het hoofdtoernooi. Bij de Challengers behaald de Argentijn zeker goede resultaten, maar dit is toch een ander niveau dan wanneer je ATP- toernooien speelt. Vorige week verloor hij 6-2/6-1 tegen Baez, waardoor hij toch niet met een goed gevoel naar de hoofdstad zal trekken.