Garin staat voor een lastige opdracht!

Garin lijkt terug in een iets betere vorm te verkeren. De Chileen had dit seizoen al enkele zeer slechte resultaten, maar haalde vorige week in Rome de kwartfinale, waar hij verloor tegen Zverev. Hij bereikte de kwartfinale door onder andere tegen Ruusuvuori en Cilic te winnen. Toch heeft hij dus ook al veel minder goede matchen gespeeld dit jaar. Zo verloor hij dit jaar al 5 keer de eerste ronde op een graveltoernooi.

De vorm van Paul is niet uitstekend. Hij verloor namelijk vorige week in Genève tegen Griekspoor. Van zijn laatste 5 wedstrijden wist hij er slechts 1 te winnen, dit was tegen de Spanjaard Ramos. Natuurlijk had hij met De Minaur en Sinner ook 2 moeilijke tegenstanders ertussen zitten, waardoor we het toch een beetje met een korreltje zout moeten nemen. De Amerikaan is normaal gezien gewoon een prima tennisser, die zeker een goede partij kan zijn voor Garin.

We verwachten dat dit wel eens lange wedstrijd kan gaan worden, 4 of zelfs 5 sets is zeker niet uitgesloten. Als er 4 sets gespeeld worden, zou deze lijn normaal gezien wel gehaald moeten worden, bij 5 sets is dit een zekerheid.