De Canadees zet zijn goede vorm verder en verplettert zijn tegenstander!

Auger-Aliassime heeft met de nummer 122 van de wereld geen al te moeilijke loting. Varillas is vooral actief op Challengers. Daar behaald hij prima resultaten, maar dat is natuurlijk een ander niveau dan ATP- toernooien. We zien dat wanneer de Peruaan het opneemt tegen op papier betere spelers, hij het moeilijk heeft. Dit zijn dan spelers zoals Tabilo, Ramos en Baez. Alle 3 spelers die goed kunnen tennissen, maar wanneer Auger-Aliassime zijn niveau haalt is hij gewoonweg een stuk beter.

Auger-Aliassime heeft dit jaar al enkele knappe resultaten behaald. Zo won hij het ATP 500- toernooi in Rotterdam. Al moet er wel gezegd worden dat dit op hardcourt was. Op gravel heeft hij het iets moeilijker. Toch heeft hij enkele goede resultaten behaald zoals een 6-1/6-2 overwinning tegen Sinner. Ook won hij tegen Davidovich Fokina, en verloor op het nippertje met 7-5/7-6 tegen Djokovic, die later de titel in Rome op zijn naam mocht schrijven. Dit was vorige week, zijn vorm zit dus goed.

We verwachten dat het kwaliteitsverschil te groot zal zijn en de Canadees makkelijk zal winnen. Een 3-0 overwinning is nooit zeker, maar deze notering is in onze ogen te hoog.

Live Betting NL - de #1 op live wedden