Verrassend hoge odd voor Norrie tegen geblesseerde (?) Rune!

Terwijl een kleine 500 kilometer oostwaarts de kwalificatiefinales voor Roland Garros gespeeld worden, is het ATP-toernooi al aan de halve finales toe. Daarin neemt Norrie (ATP 11) het op tegen opkomend talent Rune (ATP 40).

De jonge Noor doet het goed de laatste tijd, met als bekroning een overwinning tegen Zverev (ATP 3) in München. Met Norrie heeft hij alweer een moeilijke opdracht voor de boeg.

Vooral als je de kwartfinale van Rune zag: die werkte hij zo goed als mankend af. Het is me nog steeds een raadsel hoe zijn tegenstander, Guinard (ATP 158), die wedstrijd niet winnend kon afsluiten.

Tegen Norrie werd het sowieso al een moeilijke opdracht, maar het feit dat Rune gisteren half geblesseerd speelde, trekt de Norrie money line volledig over de streep. Persoonlijk speel ik 5 units op Norrie wint, 2.5 units op Norrie -1.5 sets. Succes!