Monaco wint om Champions League voetbal veilig te stellen!

Vanavond staat de laatste speelronde in de Franse competitie op het programma. Er wordt op genoeg fronten nog gestreden dus het zal een interessante speelronde worden.

Monaco staat momenteel 2e op een straatlengte achterstand van kampioen PSG. De Monegasken staan in punten gelijk met nummer 3 Marseille. Beide ploegen wisten tot nu toe 68 punten te behalen alleen heeft Monaco een iets beter doelsaldo. Om plek 2 vast te houden en zo Champions League voetbal te bereiken, zal er gewonnen moeten worden bij Lens. Concurrent Marseille speelt vanavond tegelijkertijd tegen Strasbourg. Strasbourg staat op de Conference League plaats en zal die wedstrijd graag willen winnen.

Lens staat op de 7e plaats en kan zich in theorie nog plaatsen voor Europees voetbal al zal dit heel lastig worden. De vorm van Lens is wel goed, de laatste 7 wedstrijden werd er niet verloren.

Monaco is ook in bloedvorm en wist de laatste 9(!) wedstrijden winnend af te sluiten. Wij denken dat Monaco deze vorm door zal zetten om zo plek 2 binnen te halen!

Live Betting NL - de #1 op live wedden