Everton ontsnapt bijna zeker aan degradatie uit de Premier League!

Everton speelt eind van de middag thuis tegen Brentford. De spanning staat er al weken vol op bij de club van Frank Lampard. Everton staat momenteel op de veilige 16e plaats. Norwich en Watford zijn al gedegradeerd en het is afwachten wie de derde degradant gaat worden. Virtueel is Leeds de derde degradant, zij staan met 34 punten uit 36 wedstrijden op de 18e plaats. Everton heeft 2 punten meer met een wedstrijd minder. Vandaag kan dus een hele grote stap gezet worden naar lijfsbehoud.

€250 CASINOBONUS BESCHIKBAAR


Everton heeft de laatste weken veel punten bij elkaar gesprokkeld. In de laatste 6 wedstrijden werd er alleen van Liverpool verloren en werden er 11 punten behaald. Bij een overwinning op Brentford vandaag wordt het gat naar Leeds 5 punten met nog twee wedstrijden te gaan.

Brentford kent een prima eerste seizoen als promovendus in de Premier League. De club is zeker van minimaal nog een seizoen op het hoogste niveau in Engeland. Dat Brentford zich veilig heeft gespeeld is mede te danken aan de fantastische reeks wedstrijden die de ploeg neergezet heeft in de laatste weken. Van de laatste 9 wedstrijden werden er zes gewonnen en maar twee verloren.

Aangezien Brentford al veilig is en nergens meer voor speelt denken wij dat Everton vandaag aan het langste eind zal trekken. De ploeg van Lampard heeft het thuisvoordeel en vandaag is een uitgelezen kans om afstand te nemen van de degradatiezone!