Thuisploegen winnen voor ruim 2 keer je inzet!

Anderlecht – Antwerp: Anderlecht wint (1.54)

Vanavond staat de terugmatch op het programma tussen Anderlecht en Antwerp. Beide ploegen speelden afgelopen zondag nog tegen elkaar, waarbij het maar liefst 0-4 werd voor Anderlecht. Antwerp werd in eigenhuis overklast door het mooie voetbal van de Brusselaars. Dit zorgt ervoor dat Anderlecht vol met vertrouwen aan de aftrap kan beginnen en dit voor eigen publiek. De ploeg van Vincent Kompany heeft de kans om een stap dichter te komen bij Europees voetbal. Als ze vandaag weten te winnen, is het verschil met Antwerp maar liefst 6 punten. Hiermee zouden ze het seizoen toch op een positieve manier kunnen afsluiten en zo het bekerverlies tegen Gent verwerken. We verwachten dat Anderlecht weer te sterk zal zijn voor de ploeg uit Antwerpen en zo de overwinning zal behalen net zoals hun vorige 2 onderlinge duels.

Real Madrid – Levante: Real Madrid wint (1.50)

Real Madrid ontvangt vandaag in het indrukwekkende Bernabéu degradatiekandidaat Levante. Na het teleurstellende verlies in de derby tegen Atletico Madrid wilt Real zich herpakken met een zege voor eigen publiek. Coach Carlo Ancelotti liet zijn sterspelers rusten tegen Atletico, na het zware duel in de Champions League. Hierdoor zijn spelers zoals Benzema, Modric, Vinícius etc terug fit en worden ze aan de aftrap verwacht. Het seizoen van Levante lijkt haast voorbij, ze staan op dit moment laatste in het klassement met maar liefst 6 punten achter op Cadiz, dat momenteel net boven de degradatiezone staat. Met nog maar 3 matchen lijkt alleen een mirakel Levante te doen ontsnappen van degradatie. Hierdoor verwachten we dat Levante er niet meer in gelooft en Real de overwinning zal behalen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden