Vitesse verliest niet bij een gehavend Fortuna Sittard!

Vitesse reist vanavond af naar Sittard voor de een na laatste competitiewedstrijd. Vitesse is al zeker van de play-offs voor Europees voetbal en kan zich daar al deels op gaan richten.

Fortuna krijgt nog twee hele belangrijke wedstrijden. Vanavond wordt er thuis gespeeld tegen Vitesse en zondag gaat de ploeg van Ultee op bezoek bij NEC. Momenteel staat Fortuna op de veilige 15e plaats met 3 punten boven de 16e plaats die resulteert in de play-offs promotie en degradatie. 

Fortuna mist vanavond veel belangrijke spelers. Zo zijn de sleutelspelers Flemming en Seuntjens allebei geschorst. Flemming en Seuntjens zijn dit seizoen direct betrokken bij respectievelijk 15 en 13 doelpunten. Ook basisspeler Duarte moet de wedstrijd tegen Vitesse aan zich voorbij laten gaan. 

Wij denken dat Vitesse zal gaan winnen van het gehavende Fortuna. Aangezien Vitesse niet echt ergens meer voor speelt, spelen wij Vitesse wint, ongeldig bij gelijkspel!

Live Betting NL - de #1 op live wedden