Everton sleept er nog eens 3 punten uit!

Everton speelt vanavond weer een belangrijke pot in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Lampard gaat op bezoek bij het al gedegradeerde Watford.

Voor Watford viel afgelopen weekend het doek na een nederlaag bij Crystal Palace. Door deze nederlaag is het gat naar de veilige 17e plek niet meer te overbruggen. De degradatie van Watford zat er al een tijdje aan te komen. Van de laatste 23 wedstrijden werden er maar twee winnend afgesloten en drie maal werden de punten gedeeld.

Everton is de laatste weken bezig met een inhaalslag. In de laatste 5 wedstrijden werden er 10 punten gepakt. Hierdoor is de ploeg uit Liverpool belandt op een veilige 16e plek. Het gat naar plek 18, de plaats die tot directe degradatie leidt, bedraagt maar 1 punt. Wel heeft Everton nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van nummer 18 Leeds en nummer 17 Burnley. Vanavond is een uitgelezen kans voor Everton om het gat naar directe degradatie te vergroten. Wij denken dat Everton zal winnen bij het al gedegradeerde Watford.