Real Betis heeft het Europa League ticket bijna binnen!

Vanavond gaat Real Betis op bezoek bij Valencia. De bezoekers zijn nog in de race voor een Europa League ticket terwijl voor Valencia het seizoen als een nachtkaars uit lijkt te gaan.

Valencia kent een teleurstellend seizoen en is momenteel terug te vinden op een 10e plaats met 44 punten. De club van Jasper Cillessen maakt geen kans meer op een Europees ticket dus is er weinig meer om voor te spelen. De vorm van Valencia is ook alles behalve imponerend, van de laatste 9 wedstrijden werd er maar één gewonnen.

40 keer je inzet voor winst van Villarreal!


Real Betis kent een veel beter seizoen en staat momenteel op een 5e plaats achter Real, Barcelona, Sevilla en Atletico. Betis heeft tot zover 58 punten bij elkaar weten te spelen. Het gat tot nummer 7 Villarreal, de club die op de plek voor deelname aan de Conference League staat, bedraagt 5 punten. Met nog 3 wedstrijden te gaan zal Betis dit gat niet kleiner willen laten worden.

Wij denken dat Betis uit zal gaan winnen bij Valencia om zo het Europa League ticket zo goed als zeker veilig te stellen.