Een slopende match voor onze landgenoot!

Vandaag staat de eerste ronde van het ATP-toernooi in Rome op het programma. Onze landgenoot Van de Zandschulp neemt het op tegen de Amerikaan Korda. Van de Zandschulp behaalde 2 weken geleden de finale in München, waardoor hij toch al tevreden kan zijn over zijn gravelseizoen tot nu toe. Om daar te geraken versloeg hij onder andere Ruud en Kecmanovic. Vorige week werd hij in de tweede ronde in Madrid uitgeschakeld door Goffin, die later op het nippertje werd verslagen door Nadal.

Korda heeft zeer wisselende resultaten dit gravelseizoen. Hij won bijvoorbeeld in Monaco van Alcaraz en in Portugal tegen Auger-Aliassime. Verder heeft hij ook enkele mindere wedstrijden gespeeld, zoals toen hij 6-3/6-0 verloor tegen nummer 89 van de wereld, Taberner. Vorige week verloor hij in Madrid in de tweede ronde tegen de jonge Italiaan Musetti. Hierdoor kunnen we afleiden dat zijn vorm toch niet ongelofelijk goed is.

Het laatste onderlinge duel tussen beide heren was in Monaco. In deze wedstrijd werd het 7-5/6-4 voor Korda. De lijn waar we vandaag voor kiezen werd toen dus gehaald. Korda wordt als favoriet gezien bij de bookies, maar wij denken dat Van de Zandschulp wel eens kan winnen. Wie er ook wint, wij denken dat het een lange match wordt!

Live Betting NL - de #1 op live wedden