De Graafschap verslaat Eindhoven in de eerste play-off wedstrijd voor promotie!

Vanavond begint de strijd in de play-offs voor promotie en degradatie. Deze wedstrijden staan altijd garant voor een hoop spektakel en dat zal dit jaar niet anders zijn. De Graafschap mag het vanavond thuis opnemen tegen Eindhoven in de eerste ronde van de play-offs.

De Graafschap kent een teleurstellend seizoen, de play-offs werden ternauwernood bereikt doordat Almere City vrijdag de periodetitel misliep na een 0-3 thuisnederlaag tegen Jong AZ. De ploeg van Jan Vreman is dit seizoen met 56 punten op een 9e plek geëindigd.

Eindhoven kent een veel beter seizoen, de club eindigde met 71 punten op een 3e plaats. Als je naar de eindstand van de competitie kijkt zou je zeggen dat Eindhoven dit gaat winnen maar wij denken toch anders. Dit seizoen stonden deze ploegen twee keer tegenover elkaar. In Doetinchem werd het gelijk en in Eindhoven wist de Graafschap de 3 punten mee te nemen na een 1-2 overwinning.

De Vijverberg zal voor een zeer groot deel gevuld zijn en dit zal de spelers van De Graafschap een extra boost geven. Wij denken dat De Graafschap deze eerste wedstrijd gaat winnen!

Live Betting NL - de #1 op live wedden