Milan op weg naar de Scudetto!

Nog 3 finales te gaan en dan is Milan na lange tijd terug de kampioen van Italië. De eerste finale is een verplaatsing naar Verona.  Een van de lastige matchen die nog resteren van het team van Pioli, die opnieuw aan een goed seizoen bezig is. Milan kan geen puntenverlies veroorloven omdat rivaal Inter afgelopen vrijdag gewonnen heeft waardoor ze de druk weer bij Milan zetten. Milan verloor zijn laatste 10 matchen in de Serie A niet, het slikte zelfs maar 4 goals in deze periode. De Milanezen kunnen niet alleen rekenen op een fitte kern maar ook op meer dan 16 000 supporters die afreizen naar Verona. Dit zal een enorme boost geven voor Milan die zich aan een moeilijke match kunnen verwachten. Verona is ook bezig aan een sterk seizoen maar we verwachten dat Milan het kampioenschap niet zal laten liggen en vol voor de overwinning zal gaan.